xavi raventos raventos - bosses personalitzades

Sabeu que la Sang té ànima?

Fa molts anys, en Xavier Raventós va decidir dedicar bona part del seu temps a col·laborar en la promoció de la donació de sang i actualment és el president de l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Penedès.

És una persona activa, acollidora, creativa, altruista... a qui li encanta dibuixar i pintar, utilitzant diverses tècniques artístiques.

Gràcies a moltes persones com ell, la Federació Catalana de Donants de Sang promou la donació de sang arreu del territori i transmet valors tan importants com la solidaritat, la generositat, el civisme i l'altruisme.

Enguany, degut a la pandèmia de la COVID19, en Xavier ha volgut donar les gràcies a totes i tots els delegats en actiu de les Associacions de Donants de Sang de Catalunya, il·lustrant més de 2.000 bosses (amb més de 4.000 dibuixos diferents i únics).

Des de la Federació, juntament amb la Felicitació de Nadal, enviarem una bosseta -il·lustrada a mà pel Xavier- a tots els representants d'Associacions de Donants de Sang Catalunya.

Si ens ho proposem, totes i tots podem fer quelcom especial per algú que ho necessita. Donar Sang és una d'aquestes petites coses... que sense adonar-nos-en, gota a gota, de manera silenciosa però constant, salva milers de vides.

Aquest Nadal serà ben especial! Aquestes festes cal que reflexionem, de debò, i valorem allò que ens fa vertaderament feliços, allò que ens fa més humans... allò que ens fa veure i apreciar l'ànima dels altres.

L'ànima de la Sang sou totes i tots vosaltres, perquè sense pensar-ho -sigui dilluns o sigui diumenge- aneu a donar sang, regaleu part de la vostra essència perquè algú pugui viure... i millori la seva salut.

El nostre desig... és que vinguis amb nosaltres i ens acompanyis!

DONA SANG!

  • Xavier Raventós
  • Bosseta personalitzada il·lustrada per en Xavier Raventós
  • Xavier Raventós
Comparteix