Donem vida a cada estació de l’any

DONEM VIDA A CADA ESTACIÓ DE L'ANY!

El passat dimecres 23 de setembre, l’estació de Provença de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) acollí un espai de donació de sang. El Banc de Sang i Teixits s'instal·là a l’Espai Provença de l’estació, ubicat al vestíbul de l’accés del carrer Rosselló cantonada amb Balmes, per tal de que les persones usuàries d’FGC, i qualsevol altra persona que ho desitgés, poguessin donar sang.

La iniciativa forma part de la campanya especial de recollida de sang “Donem vida a cada estació de l’any”, promoguda per FGC i el Banc de Sang i Teixits, que converteix quatre vegades l’any aquest espai en un banc de sang, coincidint amb l’inici de les quatre estacions de l’any.

Per participar en la campanya de donació de sang a l’Espai Provença d’FGC (i en moltes altres que el BST té programades, arreu de Catalunya) cal inscriure’s al web https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/ i reservar hora, de 10h a 14h i de 16h a 20h. Pot donar sang qualsevol persona major de 18 anys, que pesi més de 50 quilos i que es trobi bé de salut. En cas d’haver patit la Covid-19 cal esperar 1 mes per poder donar.

Aquesta primera estació comptà amb la presència del president de FGC, Sr. Ricard Font, el director assistencial del BST, Dr. Enric Contreras, el president del Comitè d'Empresa de FGC, Sr. Carles Cases, i el president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Sr. Marc Ibars.

Durant la jornada s'aconseguiren 62 donacions. D'aquestes, 15 foren de persones que donaren sang per primera vegada.

 

    • Donem vida a cada estació de l’any
    • Donem vida a cada estació de l’any
    • Donem vida a cada estació de l’any
Comparteix