Monuments als Donants de Sang - Portada

Presentació del Llibre - Recull amb tots els Monuments als Donants de Sang de Catalunya (2020)

La Federació Catalana de Donants de Sang és una de les entitats socials catalanes que més promou l'art escultòric a Catalunya. Per aquest motiu hem creat un llibre - recull amb la catalogació de totes les obres "Homenatge als Donants de Sang" inaugurades fins al moment arreu del país, perquè tothom pugui palesar l'abast d'aquesta gran xarxa monumental.

En aquest sentit, volem donar les gràcies als alcaldes i alcaldesses que tenen la sensibilitat de col·laborar amb el patrocini de l'escultura dedicada als seus donants; als escultors i escultores pel seu missatge artístic i a les Associacions de Donants de Sang i llurs Delegats i Delegades pel seu treball i suport.

La nostra entitat té com a objectius principals aglutinar, fomentar i divulgar la donació altruista de sang i plasma a Catalunya. Seguint aquestes fites hem liderat, arreu del territori, la construcció de més d'un centenar d'escultures dedicades als donants de sang, contribuint així a l'enriquiment del nostre patrimoni cultural i social.

Serveixi aquest recull, ordenat alfabèticament i indexat pel nom de cada Associació de Donants de Sang, per seguir homenatjant la valuosa tasca altruista que centenars i centenars de donants de sang fan sense recança, dia rere dia.

Comparteix