Festa del Delegat - Argelaguer

FESTA DEL DELEGAT A ARGELAGUER - RELLEU A LA PRESIDÈNCIA DE L'ADS GIRONA

El passat diumenge se celebrà la Festa del Delegat i la Delegada, que anualment organitza l’Associació de Donants de Sang de Girona.

Aquesta és una trobada que es fa amb la famílies, des de fa força anys, al municipi d'Argelaguer (Garrotxa). 

Enguany, el president de l'Associació de Donants de Sang de Girona, Sr. Marc Ibars, després de 43 anys al càrrec de l'Associació, ha aprofitat el seu discurs per passar el relleu al Sr. Jordi Segura, que fins ara ha estat delegat de Roses i responsable comarcal (Alt Empordà).

El president sortint, que a partir d'ara ocuparà la vicepresidència de l'Associació, el passat divendres envià una carta als 285 delegats i delegades, dels 163 municipis on es fan extraccions de sang arreu de les comarques gironines, fent-los avinent aquest canvi en la direcció de l'ADS Girona.

Tots els membres de l'Associació de Donants de Sang de Girona presents a la Festa elogiaren la tasca del Sr. Ibars al llarg d'aquests anys, encoratjant-lo a seguir endavant i a transmetre l'experiència i el bon saber fer, que l'han caracteritzat en cada projecte que ha dut a terme.

Igualment, el ja expresident de l'entitat, ha fet palesa la qualitat humana i la professionalitat del Sr. Segura, president entrant, que de ben segur seguirà duent a bon port l'Associació.

 

    • Festa del Delegat - Argelaguer
    • Festa del Delegat - Argelaguer
    • Festa del Delegat - Argelaguer
Comparteix