La Geganta de la Sang visita l'Escola Pia de Tàrrega

La Geganta de la Sang visita l'Escola Pia de Tàrrega

El passat divendres, 21 de gener, diversos membres de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell oferiren una petita xerrada als i les alumnes de l'Escola Pia de Tàrrega en el marc del programa "Anem a l'Escola".

Des de la setmana anterior l'alumnat pogué conèixer a la Geganta de la Sang, instal·lada expressament a l'entrada de l'Escola. - D'aquesta manera, totes les nenes i nens s'assabentaren de qui és realment aquella "Geganta", que amb la seva generositat "Salva Vides"!

El mateix divendres, la Sra. Angeleta Orpella, vicepresidenta de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell i la persona que ha inspirat el Conte de La Geganta de la Sang, assistí a la xerrada i compartí algunes anècdotes amb alumnes i professorat.

Des d'aquestes línies volem donar les gràcies a l'Escola Pia de Tàrrega per palesar, un com més, el vertader objectiu de traslladar valors cívics, generosos i solidaris a l'alumnat mitjançant l'aprenentatge i el servei comunitari, de la mà de la gran família dels donants de sang.

La Federació Catalana de Donants de Sang, amb el suport de centenars d'Escoles i Biblioteques d'arreu del país, com ha fet en aquest cas l'Escola Pia de Tàrrega, segueix difonent els seus Contes Solidaris i les experiències i vivències de les més de 900 delegades i delegats que en formen part, i en l'actualitat ja ha repartit més de 38.000 exemplars del Conte de la Geganta de la Sang -disponible en català, castellà, anglès i aranès-.

Actualment, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, a través dels Centres de Recursos Pedagògics (CRP) integra i difon els Contes de la Federació com una Proposta d'Educació Inclusiva.

    • La Geganta de la Sang visita l'Escola Pia de Tàrrega
    • La Geganta de la Sang visita l'Escola Pia de Tàrrega
    • La Geganta de la Sang visita l'Escola Pia de Tàrrega
Comparteix