L'Associació de Donants de Sang d'Osona es reuní amb l'alcaldessa de Taradell

L'Associació de Donants de Sang d'Osona es reuní amb l'alcaldessa de Taradell

Les representants de l’Associació de Donants de Sang d’Osona, Conxita Vilalta, presidenta i Marta Mas, vicepresidenta, i les delegades de Taradell, Carme Coll i Dolors Rifà, foren molt ben rebudes per l’Alcaldessa de Taradell, la Il·lma. Sra. Mercè Cabanes Solà.

Des de l’associació vàrem comentar-li la iniciativa, que des de l’any 1979 venim promovent des de la Federació Catalana de Donants de Sang, d’animar els municipis catalans a dedicar un símbol visual i artístic a les pròpies ciutats, dedicat als i les donants de sang, en agraïment i homenatge per la gran tasca d'altruisme i generositat que duen a terme.

Les taradellenques i els taradellencs formen un col·lectiu generós i solidari que enguany ha superat la xifra de donacions assolida l’any passat. Motiu que fa preveure que la proposta plantejada d’erigir un Monument als Donants de Sang del municipi sigui molt ben acollida i estudiada ben aviat pel consistori.

A més, per palesar el gran desplegament escultòric que ha promogut la Federació, arreu de Catalunya, vàrem obsequiar a l'alcaldessa amb el llibre “Monuments als Donants de Sang de Catalunya”, editat per la Federació Catalana de Donants de Sang, perquè els i les responsables del Consistori Local puguin admirar els més de 100 Monuments diferents, erigits fins al moment, arreu del territori català. La creació de l’esmentada insígnia aniria a càrrec del propi ens municipal, en funció de les disponibilitats, i seria ubicada en un lloc de la seva elecció.

 

ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG D’OSONA - Secretaria
Comparteix