El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent signa un acord de col·laboració amb l'Associació de Donants de Sang del Segrià

El Grup Cooperatiu Fruits de Ponent signa un acord de col·laboració amb l'Associació de Donants de Sang del Segrià

El Grup Cooperatiu de Fruits de Ponent fa un pas més el seu camí de compromís amb la societat i el territori amb la signatura de l'acord de col·laboració amb l'Associació de Donants de Sang del Segrià per promoure projectes i activitats per fomentar la donació de sang i teixits a Alcarràs i Lleida.

Els objectius d'aquesta aliança són potenciar el compromís i la responsabilitat social en una qüestió clau per a la salut, consolidar la tasca de la cooperativa en l'àmbit solidari i de compromís, fomentar la Responsabilitat Social Corporativa inherent a Fruits de Ponent, col·laborar en la millora de l'estat de les reserves de sang i teixits a Catalunya, així com projectar i difondre les activitats realitzades pels mitjans i els canals de comunicació a l'abast.

D'entrada, a l'acord es proposen diferents activitats com, per exemple, que Grup Cooperatiu Fruits de Ponent col·labori en les quatre campanyes que es realitzen anualment a Alcarràs, aportant fruita per als donants.

També hi ha el compromís d'ajudar en forma de difusió i/o productes amb la Marató de Donants de Sang de Lleida que se celebra anualment.

L'acord entre ambdues entitats s'estableix per una durada de tres anys, de manera que el Grup Cooperatiu reforça vincles amb una de les entitats referents de la nostra societat.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang ens congratulem per l'aposta en RSC que Fruits de Ponent abandera a les comarques lleidatanes, essent un clar exemple de promoció i potenciació d'ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

 

Font:  Fruits de Ponent
Comparteix