L'Associació de Donants de Sang d'Osona es reuní amb l'alcalde de Sant Boi de Lluçanès

L'Associació de Donants de Sang d'Osona es reuní amb l'alcalde de Sant Boi de Lluçanès

Diversos representants de l’Associació de Donants de Sang d’Osona, la Sra. Conxita Vilalta, presidenta, la Sra. Ma Cinta Orra, secretària, el Sr. Pep Masnou, tresorer i la delegada de Sant Boi de Lluçanès, la Sra. Teresa Corominas, foren molt ben rebuts per l’Alcalde de Sant Boi de Lluçanès, l’Il·lm. Sr. Marc Parés Muns.

Des de l’Associació de Donants de Sang d’Osona vàrem transmetre la necessitat de dedicar un símbol visual o escultura en homenatge a totes i tots els donants de sang del municipi, per la tasca incondicional que fan.

Des de l’any 1979, la Federació Catalana de Donants de Sang promou aquest tipus d’obres escultòriques arreu de Catalunya i l’any passat va editar un llibre-recull amb tots els monuments (més d’un centenar) que s’han erigit fins al moment.

Les santboienques i santboiencs formen un col·lectiu voluntari, generós i solidari, motiu que fa preveure que la proposta plantejada sigui molt ben acollida i estudiada ben aviat pel consistori local.

Els membres de l’Associació obsequiaren a l’Alcalde amb el llibre “Monuments als Donants de Sang”, perquè pugui fer-se una idea més clara del gran abast d’aquesta iniciativa.

La creació de l’esmentada insígnia aniria a càrrec del propi ens municipal, en funció de les disponibilitats, i seria ubicada en un lloc de la seva elecció.

 

ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG D’OSONA - Secretaria

    • L'Associació de Donants de Sang d'Osona es reuní amb l'alcalde de Sant Boi de Lluçanès
Comparteix