Responsables de l'ADS Osona es reuniren amb l'alcalde d'Olost

Responsables de l'ADS Osona es reuniren amb l'alcalde d'Olost

El passat divendres 10 de setembre, representants de l’Associació de Donants de Sang d’Osona, Sra. Conxita Vilalta (presidenta), la Sra. Ma Cinta Orra (secretària) i el delegat local, Sr. Josep Mª Bertrans, foren rebuts a l’Ajuntament d’Olost per la Il·lm. Alcalde, Sr. Josep Mª Freixanet Mayans.

El motiu de la visita fou el de proposar al consistori la creació d’un Monument, per Homenatjar als Donants de Sang del municipi.

Obsequiaren al Sr. alcade amb el llibre dels “Monuments als Donants de Sang de Catalunya”, que ha promogut la Federació Catalana de Donants de Sang (FCDS), on s’hi detallen més d'un centenar de monuments que han estat erigits, des del 1979, en diferents poblacions del nostre país.

El propòsit d'aquesta iniciativa és retre homenatge als ciutadans i ciutadanes que d’una manera altruista i solidària salven vides, com també a les entitats, institucions i organismes que hi col·laboren. Aquesta ensenya visible, sempre recordarà a la comunitat la necessitat de seguir creixent en aquesta vital labor que representa la donació de sang.

L’ajuntament ha acceptat de bon grat la proposta i ens han manifestat la voluntat d’estudiar-la conjuntament, amb tots els membres del consistori, per tal de fer-la possible ben aviat.

 

Associació de Donants de Sang d’Osona - Secretaria

Comparteix