L’ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE L’ANOIA  (ADSA) FOU MOLT BEN REBUDA A L’AJUNTAMENT DE LA POBLA DE CLARAMUNT

L’ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE L’ANOIA  (ADSA) FOU MOLT BEN REBUDA A L’AJUNTAMENT DE LA POBLA DE CLARAMUNT

El passat dimarts 27 de juliol, els representants de l’Associació de Donants de Sang de l'Anoia, Pepita Còdol Monsó, presidenta i Antoni Miranda Pallarès, secretari, foren molt ben rebuts per l’Alcalde de La Pobla de Claramunt, l’Il·lm. Sr. Antoni Mabras Marimon i per la Regidora de Medi Ambient, Salut Comunitària, Esports i d’Igualtat, Sra. Berta Pons Molina.

Des de l’ADSA se’ls va comentar la iniciativa, que des de l’any 1979, ve promovent la (FCDS) Federació Catalana de Donants de Sang, d’animar els municipis catalans a dedicar un símbol visual a les pròpies ciutats, dedicat als donants de sang, en agraïment i homenatge a la gran labor altruista que fan.

Els pobletans i pobletanes formen un col·lectiu generós i solidari que enguany ja ve superant la xifra de donacions assolida l’any passat. Motiu que fa preveure que la proposta plantejada d’erigir un monument als donants sigui molt ben acollida i estudiada ben aviat pel consistori.

Se’ls va obsequiar amb el llibre “Monuments als Donants de Sang” editat per la FCDS, on pogueren admirar els diferents models erigits fins al moment, arreu del territori català. La creació de l’esmentada insígnia aniria a càrrec del propi ens municipal, en funció de les disponibilitats, i seria ubicat en un lloc de la seva elecció.

Així mateix, trobaren molt positiva la proposta per sensibilitzar els joves en el tema de les donacions, que es preveu iniciar el proper curs, i que va adreçada als centres escolars.

 

ADSA - Secretaria

  • L’ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE L’ANOIA  (ADSA) FOU MOLT BEN REBUDA A L’AJUNTAMENT DE LA POBLA DE CLARAMUNT
Comparteix