TUSGSAL col·labora amb l’Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord

TUSGSAL col·labora amb l’Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord

L’empresa ajuda a sufragar els desplaçaments dels donants fins al Banc de Sang i Teixits de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

L’Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord, ubicada a Santa Coloma de Gramenet, forma part de la Federació Catalana de Donants i té com a objectiu aglutinar, fomentar i divulgar la donació altruista i voluntària de sang i plasma a Catalunya.

El President de l’associació, Manuel Nogales, i el seu vocal delegat a l’Hospital Germans Trias i Pujol, Diego López, han visitat TUSGSAL per a establir un acord de col·laboració amb el qual l’empresa fa una aportació econòmica per ajudar amb les despeses de desplaçament dels donants fins al Banc de Sang i Teixits, situat a l’hospital badaloní.

Aquest conveni ha estat gestionat a través de la Comissió Social de TUSGSAL amb total suport de la Direcció i del Consell d’Administració de l’empresa.

El compromís i la responsabilitat social són essencials per a TUSGSAL. És important col·laborar amb associacions i germandats de donants de sang ja que amb la seva capacitat de comunicació social i potencial humà no professional, són elements indispensables per conduir i estimular la participació de les persones.

 

** Font: TRANSPORTES URBANOS Y SERVICIOS GENERALES, S.A.L. (TUSGSAL) **
    • TUSGSAL col·labora amb l’Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord
Comparteix