The Blood Donor Giant - La Geganta de la Sang

JA ÉS AQUÍ "THE BLOOD DONOR GIANT"!

El passat dimarts, dia 9 de febrer, presentàrem la 1a edició del Conte “The Blood Donor Giant”, la versió anglesa de “La Geganta de la Sang”, a l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang volem donar les gràcies a Judit Bòria, Liz Breeze, Noemí Catalina, Dolors Farran, Jordi Màsich, Carme Portolés, Sole Sebastia, Dolors Tamarit i Marta Sibila (coordinadora pedagògica), professorat del departament de llengua anglesa de l’EOI, per la realització de la traducció a l’anglès.

Aquesta escola compta amb 1.807 alumnes matriculats dels diferents ensenyaments d’idiomes i fa molts anys que dona suport al Banc de Sang i Teixits de Lleida, organitzant campanyes de donació de sang al seu centre i fomentant l’altruisme i la solidaritat entre els seus alumnes.

En aquests temps de pandèmia, tot i no poder oferir una presentació pública multitudinària, hem volgut palesar la disponibilitat i generositat dels professors de l’Escola Oficial d’Idiomes, fent-los arribar exemplars del Conte i intercanviant impressions sobre l’educació en valors d’infants i joves, sobre la immersió i la interacció d’aquests col·lectius en la cultura i el constant degoteig d’inputs en llengua anglesa, tot constatant i prenent consciència de l’actual context de globalització.

El vicepresident de la Federació Catalana de Donants de Sang, Albert Torra Cabello, i autor de l’edició en català (que actualment supera els 25.000 exemplars repartits arreu de Catalunya), agraí personalment la implicació i la tasca duta a terme per tot el professorat i feu esment a les il·lustracions del Conte, realitzades pel reconegut artista “Ermengol”.

Des d’aquestes línies, volem posar a disposició de totes les escoles, biblioteques i centres d’estudis, exemplars gratuïts de la nova edició anglesa del Conte perquè l’alumnat pugui seguir aprenent i adquirint valors cívics i humans. – Els centres que hi estiguin interessats, poden adreçar les seves peticions a l’adreça de correu electrònic següent: informatica@donantsdesang.cat

  • The Blood Donor Giant - La Geganta de la Sang
  • The Blood Donor Giant - La Geganta de la Sang
  • The Blood Donor Giant - La Geganta de la Sang
  • The Blood Donor Giant - La Geganta de la Sang
  • The Blood Donor Giant - La Geganta de la Sang
  • The Blood Donor Giant - La Geganta de la Sang
Comparteix