Foto de Grup - Reunió dels representants de l'Associació de Donants de Sang del Maresme amb l'alcalde de St. Vicenç de Montalt

Reunió dels representants de l'Associació de Donants de Sang del Maresme amb l'alcalde de St. Vicenç de Montalt

El passat dimecres, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Sr. Víctor Llasera, va rebre al president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Sr. Marc Ibars, i als Srs. Evarist March Montoliu i Joaquim Buch, president i tresorer respectivament de l’Associació de Donants de Sang del Maresme.

La visita tingué per objecte el lliurament del llibre ‘Monuments als Donants de Sang’ que cataloga més d'un centenar d'escultures dedicades als donants de sang. El recull està ordenat alfabèticament i indexat pel nom de cada Associació de Donants de Sang, entre les quals la del Maresme, on s’inclou Sant Vicenç de Montalt, que és un dels 3 municipis de la comarca que ha erigit i inaugurat una escultura commemorativa, situada a l’Av. Montaltmar (Ctra. de Cornellà a Fogars de Tordera).

Destacar que Sant Vicenç de Montalt va ser el segon municipi català, després de Calella, en dedicar un monument als donants de sang, que fou inaugurat el maig de 1981.

La Federació Catalana de Donants de Sang és una de les entitats socials catalanes que més promou l'art escultòric a Catalunya. Per aquest motiu vàrem crear aquest llibre - recull amb la catalogació de totes les obres "Homenatge als Donants de Sang" inaugurades fins al moment arreu del país, perquè tothom pugui palesar l'abast d'aquesta gran xarxa monumental.

En aquest sentit, volem donar les gràcies als alcaldes i alcaldesses que tenen la sensibilitat de col·laborar amb el patrocini de l'escultura dedicada als donants; als escultors i escultores pel seu missatge artístic i a les Associacions de Donants de Sang i llurs Delegats i Delegades pel seu treball i suport.

  • Imatge del Monument - Sant Vicenç de Montalt
  • Foto de Grup - Representants de l'Associació, de la Federació i de L'Ajuntament
  • Llibre Monuments als Donants de Sang
Comparteix