Nova Junta ADS Segrià

Relleu de la Junta Directiva a l’Associació de Donants de Sang del Segrià

El passat dimecres dia 2 de desembre es va fer efectiu el traspàs de la Junta directiva de l'Associació de Donants de Sang del Segrià que suposa donar continuïtat i relleu generacional a l'entitat.

La junta actual està formada per: Anna Rojas com a presidenta, Marc Farran com a vicepresident, Soraya El Hajmouni com a secretària, Guiomar Miquel com a tresorera i Joana Nieto com a vocal.

Actualment, aquesta directiva és la més jove de totes les associacions de la Federació Catalana de Donants de Sang, però disposa d'una llarga trajectòria dins del món de l'associacionisme i en la promoció de la donació de sang.

Els objectius de la nova junta són, entre d'altres, ampliar la base de voluntariat, promoure la donació de sang i donar suport a les campanyes organitzades pel Banc de Sang i Teixits.

Durant aquest any, malgrat la incertesa i dificultats generades per la Covid-19, s'han realitzat fins al mes de novembre 2.784 donacions de sang a la comarca del Segrià. Actualment les reserves de sang estan garantides per 6-7 dies, quan el nivell òptim és de 10 a 12 dies. D'altra banda, de cara a les Festes de Nadal i amb la grip estacional, acostumen a baixar encara més.

Per aquest motiu, des de l'Associació de Donants de Sang del Segrià fem una crida a tota la població perquè, en la mesura de les seves possibilitats, vagin a donar sang a l'Hospital Arnau de Vilanova i a les diferents campanyes organitzades pel Banc de Sang.

Amb una donació de sang podeu salvar 3 vides!! Comptem amb vosaltres!!

    • Nova Junta ADS Segrià
    • Nova Junta ADS Segrià
    • Nova Junta ADS Segrià
Comparteix