VIU L'EXPERIÈNCIA DE LA DONACIÓ... A LA MARATÓ DE DONANTS DE SANG DE TORTOSA!

VIU L'EXPERIÈNCIA DE LA DONACIÓ... A LA MARATÓ DE DONANTS DE SANG DE TORTOSA!

El passat dijous, el president de l'Associació de Donants de Sang del Baix Ebre, Sr. Francisco Bertomeu Redó, acompanyat per la vicesecretària de la Federació Catalana de Donants de Sang, Sra. Maria Núria Vilanova Cabayol, han fet promoció de la Marató de Donants de Sang de Tortosa a diversos mitjans de comunicació.

Fer de la donació de sang tota una experiència!

Aquest és el propòsit de l'onzena Marató de Donació de Sang a Tortosa que es realitzarà el pròxim divendres, 27 d'abril.

Així, imitant les caixes regal d'experiències, enguany la Marató de Sang repartirà als que han donat l'equivalent a les caixes d'experiències que podran regalar a altres persones i animar-les a donar.

Però sens dubte, l'ús de noves tecnologies serà l'experiència definitiva, i és que els donants rebran un missatge al seu telèfon informant-los que la seua sang ja s'ha transferit a algú.

Més enllà d'aquestes novetats, la Marató de Sang és una iniciativa molt necessària per intentar augmentar les reserves de sang als hospitals.

Des de l'Associació de Donants de Sang del Baix Ebre, es convida a tota la ciutadana a participar en la Marató en el que s'espera que sigui una festa per a totes les Terres de l'Ebre.

En la mateixa línia s'ha mostrat l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé qui demana uns vint minuts molt necessaris per a salvar la vida de moltes persones.

Un any més, la Marató de Donació de Sang permetrà també la donació de plasma, però s'haurà de reservar hora per avançat.

El centre de donació estarà instal·lat a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa, de 10 del matí a 10 de la nit.

* Notícia: CANAL 21 EBRE

* Reserva Hora: VINE A LA MARATÓ

    • imatge 1
    • imatge 2
Comparteix