TROBADA DE DELEGATS DEL BAIX EMPORDÀ

TROBADA DE DELEGATS DEL BAIX EMPORDÀ

El passat dissabte, dia 16 de març, les Delegades i Delegats de l’Associació de Donants de Sang de Girona de la comarca del Baix Empordà s’aplegaren a l’Espai del Peix de Palamós, per celebrar la 38a Trobada anual.

El Sr. Xavier Lloveras, regidor de salut, va donar-nos la benvinguda i agraí la tasca del voluntariat i dels sanitaris, arreu de la comarca i del país, així com l'elecció de la vila de Palamós per organitzar la Trobada.

Les delegades locals, Sra. Ana María Carreño, Sra. Encarnació Fernández i Sra. Lluïsa Capellà, celebraren la presència de força companys assistents a l'acte de Palamós i poblacions veïnes.

El president de l’Associació, Sr. Marc Ibars, recordà en aquesta Trobada Comarcal que seguim endavant amb els objectius de formació i informació de delegats i delegades, enguany també amb la Guia de Delegacions Locals. Després d’un breu resum anual d’activitats, donà pas a la xerrada formativa del Banc de Sang i Teixits, a càrrec del Dr. Jordi Vila, sobre els criteris generals d’acceptació dels donants.

La promotora comarcal del Banc de Sang, Sra. Meritxell Casacuberta, ens informà de les APS i dels serveis comunitaris a escoles i instituts (20h obligatòries al currículum del proper curs), de l’horari laboral de 12 hores del personal mèdic (que obliga a obrir/tancar abans), del full de suggeriments (present al costat del full de consentiment informat) i de les instàncies (algunes amb signatures electròniques).

El vicepresident 2n, Sr. Jordi Segura, exposà a fons la Guia de Delegacions Locals, eina fonamental per al coneixement de les funcions i tasques de les delegades i delegats.

Un cop finalitzats els torns de paraula i les projeccions sobre el món de la sang, passàrem a una estona d’esbarjo coneixent també el món pesquer, al Museu de la Pesca.

A l’hora de dinar, s’afegiren al grup el Sr. Lluís Puig, l’alcalde de la vila de Palamós, i el Sr. Joan Cama, cap de premsa.

* El proper cap de setmana estarà ben farcit de trobades:

- Dissabte, dia 23, n’hi haurà dues. - Una de ben especial, que durem a terme amb els germans de les Associacions de Donants de Sang de la Catalunya Nord, a Alenyà (Plana del Rosselló, al nord d’Elna), i l'altra a Vilafant (Alt Empordà).
- Diumenge, dia 24, a Les Preses, hi haurà la trobada de la Garrotxa.

* Recull fotogràfic: Trobada - Baix Empordà

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
  • imatge 5
  • imatge 6
  • imatge 7
  • imatge 8
Comparteix