TROBADA AMB LES ASSOCIACIONS DE DONANTS DE SANG DE LES COMARQUES DE LLEIDA - COMENCEM ELS PREPARATIUS PEL DIA MUNDIAL DEL DONANT DE SANG 2016

TROBADA AMB LES ASSOCIACIONS DE DONANTS DE SANG DE LES COMARQUES DE LLEIDA - COMENCEM ELS PREPARATIUS PEL DIA MUNDIAL DEL DONANT DE SANG 2016

Avui hem iniciat la ronda de trobades amb els presidents de les Associacions de Donants de Sang de les comarques de Lleida, per tal d'organitzar el Dia Mundial del Donant de Sang 2016.

Enguany, Lleida ciutat serà la capital catalana que acollirà l'esdeveniment anual que pretén homenatjar a totes i tots els Donants de Sang de Catalunya, per la seva vàlua i el seu treball diari.. tot promovent la donació de sang al territori.

Per coordinar totes les gestions i els contactes amb institucions i entitats col·laboradores, és important una bona entesa entre les diverses parts que organitzen i participen de l'esdeveniment; Banc de Sang i Teixits, Federació Catalana de Donants de Sang, Associacions d'arreu de Catalunya, Ajuntament de Lleida, Diputació de Lleida, Generalitat de Catalunya, entre altres institucions que també aporten el seu granet de sorra.

Ben aviat us mantindrem informats de totes les novetats que anem desgranant, mica en mica, per tal de que el dia 14 de juny de 2016 sigui una data per recordar i que ens animi a seguir endavant, fent de les Associacions de Donants de Sang un mitjà d'intercanvi i de relació entre la ciutadania i les institucions, el qual incentivi la consciència ciutadana i la visió de la necessitat de donar sang habitualment.

Tic, tac, tic, tac... el 14 de juny s'acosta... ;)

** Enllaç a la noticia del DMDS 2015 **

  • imatge 1
Comparteix