TROBADA AMB LA FUNDACIÓ RUSSA RUSFOND

TROBADA AMB LA FUNDACIÓ RUSSA RUSFOND

La fundació Rusfond fou creada al 1996, i gràcies al seu esforç aconsegueix que molts nens malats puguin ser tractats i curats als hospitals russos.

Al llarg d'aquests darrers anys, la Rusfond ha anat generant un banc de donants de medul·la òssia a Rússia.

En aquest sentit, l’entitat russa vol anar més enllà, i per aquest motiu en Lev Ambinder (periodista de professió i president de la fundació Rusfond) acompanyat pel seu equip, han realitzat aquesta visita a l'edifici del BST; mostrant un gran interès en poder exportar el model català de gestió de les donacions que ofereix el Banc de Sang i Teixits (OCATT), així com el de la Fundació Carreras (REDMO).

Aquesta fundació entén que disposar d'una gran xarxa de voluntaris i voluntàries que col·laborin en la promoció de les donacions és indispensable pel bon funcionament de tota l'estructura; i que amb tanta il·lusió volen intentar tirar endavant.

Per aquesta raó, també han visitat la seu de la Federació Catalana de Donants de Sang, situada al mateix edifici del Banc de Sang i Teixits (Barcelona); Dr. Frederic Duran i Jordà.

Durant la visita a la @FCDSang, els representants de la fundació han mostrat molt interès quan els hem informat sobre el funcionament de la nostra Federació, i han quedat força sorpresos en saber que representem a les 35 Associacions de Donants de Sang de Catalunya.

Han fet moltes preguntes i els hem explicat com és d'important la col·laboració dels nostres delegats i delegades, voluntaris i voluntàries; entitats, organismes i persones generoses; que ens regalen el seu temps i el seu esforç ajudant -de la millor manera que poden- en les campanyes de donacions, ja siguin en centres fixos dels hospitals, unitats mòbils, campanyes especials i/o Maratons de Donació, per aconseguir que als nostres hospitals mai falti una bossa de sang per salvar vides!

    • imatge 1
Comparteix