PARTICIPA AL RED DAY!

PARTICIPA AL RED DAY!

Dissabte 24 d'octubre, l'Associació de Donants de Sang de l'Hospital de Sant Pau ha preparat una nova edició del Red Day, un dia per anar a donar sang en família.

Una jornada festiva amb la qual es pretén que els més petits integrin en la seva quotidianitat el fet d'anar a donar sang amb els seus pares, amb l'objectiu que, quan siguin adults hagin adquirit aquest compromís social.

Per a l'organització del Red Day, l'associació ha comptat amb la col·laboració de Mammaproof.org, plataforma inspiradora per a les famílies de Barcelona, i en aquesta ocasió proposant gaudir d'un dia solidari en família.

** Mentre els pares poden donar sang s'han programat diferents tallers:

Nyam Nyam, taller culinari perquè siguin els més petits els que preparin un refrigeri reconstituent per als seus pares després de la donació.
Yoguitos, per gaudir del relax d'una sessió de ioga en família i Edukative, que els ensenyarà a construir un robot amb peces de Lego.

A més els que vinguin cap al migdia gaudiran d'un pícnic fet amb molt d'amor pels amics de Nyam Nyam i un concert de la Laia Vehí.

Us esperem... convideu i reenvieu aquest mail a totes les vostres famílies conegudes!!!

    • imatge 1
Comparteix