L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL BAIX EBRE, GUARDONADA EN LA XIXa EDICIÓ DELS PREMIS MN. OVIDIO TOBÍAS

L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL BAIX EBRE, GUARDONADA EN LA XIXa EDICIÓ DELS PREMIS MN. OVIDIO TOBÍAS

El proppassat dilluns, a Tortosa, va tenir lloc el lliurament de premis de la XIXa edició del concurs que organitza l’Associació “Mn. Ovidio Tobías”, “Dona’m la mà”.

Aquest premi té com a objectiu reconèixer la tasca dels col·lectius, grups de voluntaris o associacions solidàries sense ànim de lucre, i aquelles accions plenes de valors humans.

Enguany, d’entre la trentena de candidats, el premi ha recaigut en el grup de iaios i iaies del programa Vincles, d’Amics i Amigues de la Unesco.

Aquest grup, format per 17 voluntaris, visita les escoles de Tortosa i rodalies per llegir contes plens de valors als més petits; tot fomentant el gust per la lectura, reforçant els vincles intergeneracionals i promovent l’envelliment actiu dels participants. El grup compta també amb la col·laboració de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.

La menció especial d’aquesta edició del premi l’ha obtingut l’Associació de Donants de Sang del Baix Ebre, gràcies a la seva tasca en favor de la salut i la solidaritat de tota la societat.

El president de l’Associació Mossèn Ovidi Tobias, mossèn Membrado, ha recordat com n'és de vital «reconèixer la tasca d’un voluntariat, que és tan necessària per a la societat». Membrado ha afirmat que el voluntariat «demostra la salut d’una societat i és la mida de la seua salut moral i ètica».

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang ens sumem al merescut reconeixement, tot felicitant als premiats del certamen d'enguany i convidant a totes les Associacions de Donants de Sang de Catalunya a realitzar activitats que potenciïn els valors i l'educació social de les seves contrades, per tal de seguir sembrant i #sumantperlasang, dia a dia.

* Enllaços: EBRE DIGITAL - DIARI DE TARRAGONA

    • imatge 1
    • imatge 2
    • imatge 3
    • imatge 4
Comparteix