ENDEGUEM UN NOU PROJECTE ADREÇAT ALS INFANTS, DE LA MÀ DE LA DRA. TOÑY CASTILLO

ENDEGUEM UN NOU PROJECTE ADREÇAT ALS INFANTS, DE LA MÀ DE LA DRA. TOÑY CASTILLO

Seguint amb el projecte Anem a l'Escola, avui hem endegat una nova iniciativa de la mà de la Dra. Toñy Castillo Meléndez, que s'encarregarà d'escriure dos relats (pels alumnes de primària i d'educació infantil respectivament); els quals tindran un fil conductor que servirà per endinsar-los i fer-los conèixer el món solidari i altruista de la donació de sang -emfasitzant en la necessitat de compartir i donar als altres-.

Aquesta col·laboració que encetem avui, estarà impulsada directament per la mateixa Dra. Castillo, la qual s'encarregarà de dissenyar el projecte i de fer-ne un seguiment integral; amb una periodificació estimada de sis mesos, per poder-lo presentar durant el Dia Mundial del Donant de Sang de l'any vinent.

* Toñy Castillo Meléndez és natural de Ceuta, però viu a Lleida des dels 13 anys. Dues ciutats que marquen empremta, tant en la seva persona com en els seus texts.
Finalitzats els seus estudis de Magisteri, s'especialitzà en Pedagogia Terapèutica, Llicenciant-se posteriorment en Humanitats. Actualment és Doctora per la Universitat de Lleida, responsable de l'Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí, de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, i directora de l'Assessoria Psicopedagògica Dra. Castillo.
El bloc Cuentos de la Luna és una bona referència de les moltes facetes que duu a terme la Dra. Castillo, la qual ha rebut felicitacions i homenatges d'arreu -degut a la seva dilatada carrera i a l'habitual implicació en multitud de causes solidàries-; ja que fins i tot el Papa Francesc beneí amb unes paraules d'agraïment el seu conte La Meta es el Camino a seguir.

    • imatge 1
Comparteix