EL BANC DE SANG ANIMA A TOTHOM A DONAR EN GRUP I FER #AMICSPERSEMPRE

EL BANC DE SANG ANIMA A TOTHOM A DONAR EN GRUP I FER #AMICSPERSEMPRE

Aquesta setmana s’activa la campanya d’estiu del Banc de Sang i Teixits, que vol animar tota la ciutadania a donar sang en grup durant els mesos d’estiu, un moment en què les donacions baixen fins a un 30% pel canvi d’hàbits de la població.

Fins a finals d’agost, el hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per poder atendre tots els malalts i accidentats. Per això, des del Banc de Sang i Teixits es fa una crida perquè els donants animin el seu entorn a donar en grup.

Totes les persones que vagin a donar sang a qualsevol dels hospitals amb banc de sang o a les unitats mòbils rebran una calcomania dissenyada especialment per la il·lustradora Paula Bonet.

La imatge vol recordar que quan dones sang fas amics per sempre amb la idea que a l'estiu, durant les vacances, és un moment idoni per fer amics. Amics com les persones a qui es transfondrà sang i que, encara que desconeguts, seran amics per sempre.

D’aquesta manera, el Banc de Sang i Teixits vol engrescar companys de feina, grups d’amics o familiars que vagin conjuntament a donar sang. Els grups que ho vulguin poden entrar al web: donarsang.gencat.cat/grups, des d’on poden organitzar-se la seva pròpia campanya de donació i generar cartells per compartir la col·lecta amb el seu entorn.

Amics de sang ... #amicspersempre!

* Font: Banc de Sang i Teixits

  • imatge 1
Comparteix