ASSISTÍREM A LA PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA POSA'T LA GORRA

ASSISTÍREM A LA PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA POSA'T LA GORRA

El passat dijous, dia 20 de desembre, l’Aula Hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, acollí la presentació de la nova campanya “Posa’t la Gorra” d’AFANOC Lleida; la delegació lleidatana de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

L’acte donà el tret de sortida a la 6a edició d’aquesta gran festa, que es realitzarà el 17 de febrer de 2019, a la Seu Vella de Lleida.

La presentació anà a càrrec de la Sra. Maite Montañés, presidenta d’AFANOC i delegada de l’entitat a Lleida, i la Dra. Toñy Castillo, directora de l’Aula Hospitalària. A més també hi participaren el Dr. Eduard Solé (cap de pediatria i neonatologia), el Sr. Francesc Blanc (Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida de la Generalitat de Catalunya), la Sra. Montserrat Parra (regidora de Polítiques en favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports) i el Sr. Albert Torra (vicepresident de la Federació Catalana de Donants de Sang).

L’acte finalitzà amb una actuació solidària del mag Óscar de la Torre.

Durant la jornada es mostrà la nova gorra, dissenyada per la modista Ágatha Ruiz de la Prada en exclusiva per AFANOC, i també s’obsequià als infants assistents amb un petit peluix, gentilesa de la Federació Catalana de Donants de Sang, tot explicant-los i fent-los entendre (a petits i grans) que la donació de sang és un acte que -en malalties com aquesta- és indispensable i necessari per dur a bon port el tractament i la conseqüent curació definitiva.

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la realitat entorn als nens i adolescents amb càncer i les seves famílies. I al mateix temps, recaptar fons amb la finalitat de mantenir els serveis que AFANOC ofereix gratuïtament per millorar les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i també mantenint “La Casa dels Xuklis”, una casa d’acollida per a famílies que han de desplaçar-se per tal de rebre tractament en hospitals de referència, de Barcelona i d’altres delegacions com Lleida i Tarragona.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang estem molt contents d’haver pogut col·laborar i donar visibilitat a aquesta iniciativa, que segueix la línia i els objectius principals de la nostra organització.

Entre tot@s #salvemvides #sumemperlasang

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
  • imatge 5
  • imatge 6
Comparteix