ASSEMBLEA GENERAL DE L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL BAIX PENEDÈS

ASSEMBLEA GENERAL DE L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL BAIX PENEDÈS

El passat dimarts, l'Associació de Donants de Sang del Baix Penedès organitzà la seva Assemblea General anual, al municipi del Vendrell.

A més dels delegats i delegades de l'Associació, hi assistiren l'alcalde del consistori, Sr. Martí Carnicer Vidal, i el regidor de salut, Sr. Ferran Trillas Turdiu, la Dra. Virgínia Callao, directora del BST de Tarragona, la Dra. Núria Vilanova, responsable de la Federació a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, el Dr. Enric Contreras, coordinador de les Delegacions del BST a Catalunya i el president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Sr. Marc Ibars.

En el decurs de l'Assemblea, es destacaren les dades positives de l'any passat i les del primer semestre d'aquest any, amb un increment del 10%.

També es feu èmfasi en la presentació de nous delegats/des, la programació de cursos sobre el plasma i les sol·licituds de Monuments als Donants que faran en tots els municipis.

Des de la Federació es prepararan les sol·licituds i s'adjuntaran dossiers on hi figuren tots els Monuments als Donants de Sang existents (que en són més d'un centenar, arreu de Catalunya).

    • imatge 1
Comparteix