ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

El primer dissabte de juny, membres de totes les Associacions de Donants de Sang de Catalunya assistírem a l’Assemblea General de la Federació Catalana de Donants de Sang.

Inicialment, el Sr. Josep Tomàs, secretari de la Federació, donà la benvinguda a tothom i introduí varis temes importants, per tal de potenciar el bon funcionament organitzatiu de les Associacions.

Tot seguit, el Sr. Marc Ibars Badia, president de la Federació, explicà l’informe de gestió anual; desgranant diverses activitats i projectes realitzats, com també els plans de treball futurs -en procés d’implementació-.

Un cop finalitzada l’exposició del president, el tresorer Sr. Enric Quer parlà de la necessitat de dur un bon control pressupostari. També feu esment a la nova política de protecció de dades i a la propera finalització de l’Auditoria Externa; que cada dos anys hem de dur a terme; ja que la nostra entitat és d’Utilitat Pública (i en aquests casos hem d’acomplir rigorosament els preceptes i les premisses legals establertes per aquesta finalitat).

Per acabar, el Sr. Albert Torra, vicepresident de la Federació, presentà les estadístiques d’activitat del web de la @FCDSang i comentà el procés d’elaboració del projecte “Gotes Viatgeres”; emfasitzant en l’agermanament i la potenciació d’aliances -entre entitats i institucions- per tal d’augmentar la visibilitat de les nostres activitats.

Vàries Associacions feren comentaris i explicaren experiències i activitats realitzades, per poder fer partícips a la resta de delegats i delegades.

Durant la cloenda de l’Assemblea, ens emplaçàrem a trobar-nos en breu, el proper 14 de juny, en la celebració del Dia Mundial del Donant de Sang, a Reus (Baix Camp) -la capital catalana amfitriona d’enguany-.

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
  • imatge 5
  • imatge 6
Comparteix