ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

ASSEMBLEA GENERAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

El passat dissabte, 20 de maig, a la seu de la Federació Catalana de Donants de Sang, Pg. Taulat, 106 - 116 de Barcelona, celebràrem l'Assemblea General de la @FCDSang.

Durant el matí, amb l'assistència de representants de totes les Associacions de Donants de Sang de Catalunya, s'anaren desgranant els projectes en curs (i els finalitzats), la situació actual de l'entitat, la relació amb institucions i altres entitats amb les quals es mantenen convenis de col·laboració, propostes d'actuació, l'organització del Dia Mundial del Donant de Sang (14/06/2017), entre molts altres temes -propis del funcionament intern de l'organització-.

Un cop finalitzada la convocatòria inicial, es desenvolupà una Assemblea Extraordinària per tal de modificar parcialment els Estatuts de la Federació; tot adaptant-los a les noves necessitats i potencialitats del moment, en relació a la donació de sang i la promoció que se'n deriva -en tots els àmbits possibles-.

Per acabar, es proposà la ratificació de les modificacions produïdes en la composició de la Junta Directiva de la Federació.

    • imatge 1
    • imatge 2
Comparteix