62è CONGRÉS DEPARTAMENTAL DE DONANTS VOLUNTARIS DE SANG, A ALENYÀ (ROSSELLÓ)

62è CONGRÉS DEPARTAMENTAL DE DONANTS VOLUNTARIS DE SANG, A ALENYÀ (ROSSELLÓ)

Com cada any, responem a la crida dels companys de la Catalunya Nord i assistim al 62è Congrés Departamental de Donants Voluntaris de Sang, a Alenyà (Plana del Rosselló), vila agermanada amb Celrà (Gironès).

Aquest cop, el dissabte, dia 23 de març, ens hi vam desplaçar com a representants de l’Associació de Donants de Sang de Girona, en Blai Buisan, Vicepresident Primer; na Conxita Montenegro, Cap de Publicitat; Lluïsa Capellà, Cap del Baix Empordà; i en David Viladàs, Secretari General adjunt. La trobada va tenir lloc a la Salle Marcel OMS d’Alenyà, una antic celler restaurat. S’hi aplegaren delegats i delegades del Departament dels Pirineus Orientals.

En Jean Ferrer, President de l’Amical dels Donants de Sang d’Alenyà, ens donà la benvinguda. En Jean Mateo, President de l’Amical Catalana de Donants de Sang dels Pirineus Orientals, ens llegí els informes d’activitat i moral de l’Associació. Va agrair la col·laboració de tot l’equip, en especial de la Secretaria, Anne Gerbaud, i de la Tresorera sortint, Marie-Therèse. La Marie-Gabrielle Cervera, Tresorera Departamental i Presidenta de l’Amical de Pia, feu públic l’informe econòmic. Els tres informes foren aprovats sense vots en contra.

Tot seguit, s’elegiren dos representants per al Consell d’Administració de l’Associació -per aclamació- i es donà pas als reconeixements i distincions. Va concloure l’acte en Marcel Clavaguera, representant de l’alcalde d’Alenyà.

Després d’un breu pica-pica, ens vam disposar a dinar a l’altra cantó de la nau.
Un cop acabat l’àpat, va ser el moment del comiat i d’un proper retrobament. I no el tenim gaire llunyà en el temps: el dia 9 de juny celebrem la nostra Assemblea General a l’Auditori de la Mercè! Ens tornaran la visita.

De camí cap a casa, encara no s’ha acabat la jornada... Vilafant, a l’Alt Empordà, ens espera...

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
  • imatge 5
  • imatge 6
Comparteix