60è ANIVERSARI DE L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE LA CATALUNYA NORD

60è ANIVERSARI DE L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE LA CATALUNYA NORD

El passat 8 de novembre una delegació de l'Associació de Donants de Sang de Girona encapçalada pel Sr. Marc Ibars, president de la Federació Catalana de Donants de Sang i president de l'ADS de Girona, es va desplaçar fins a Thuir (Llenguadoc-Rosselló) amb motiu de la celebració del 60è aniversari de la Associació de Donants de Sang de la Catalunya Nord (La Catalana).

Durant l'acte, tant l'Associació com la Federació de Donants de la Regió Pirineus Orientals aprofitaren per fer les respectives assemblees i posteriorment es va iniciar l'acte de celebració de l'Aniversari.

Va ser un acte emotiu per l'experiència i la gran trajectòria dels donants de sang d'aquesta regió.

Intervingueren diverses personalitats d'institucions locals, com també el nostre president Sr. Ibars, que al seu discurs va destacar els més de 20 anys de germanor entre ambdues associacions; procedint a l'entrega d'una escultura, realitzada de manera inèdita per un important escultor català -en motiu d'aquest esdeveniment-, i encarregada per l’Associació de Donants de Sang de Girona i la Federació Catalana de Donants de Sang. Aquesta és la més alta distinció que s'ha atorgat fins al moment, amb el següent significat: La caixa, signada per l’autor, és de color blau, del mateix blau del mar que banya els nostres dos països. A l'escultura, es pot veure una barca, la vela, la dona, la vida, el mar, la llibertat, el cor que mou la sang i que ens dóna vida.

Finalment es repartiren més obsequis i medalles d'honor, a diversos donants i col·laboradors de la regió.

La jornada va concloure amb un dinar en que els membres de totes les associacions assistents van poder intercanviar impressions i experiències.

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
  • imatge 5
Comparteix