TUSGSAL RENOVA EL COMPROMÍS AMB L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL BARCELONÈS NORD

TUSGSAL RENOVA EL COMPROMÍS AMB L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL BARCELONÈS NORD

L'empresa TUSGSAL, Transportes Urbanos y Servicios Generales, S.A.L., i l'Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord han renovat l'acord pel qual l'empresa de transports subvenciona les targetes d'autobús als donants de sang de l'Hospital Germans Trias i Pujol (Badalona), per cobrir-los la despesa de desplaçament.

En una reunió mantinguda amb el director general, Sr. Carles Fábregas, el subdirector, Sr. José María Parra, el secretari de la Comissió Social, Sr. Jordi Cayuela, el president de l'ADS Barcelonès Nord, Sr. Manuel Nogales i el vicepresident, Sr. Diego López, els responsables de TUSGSAL mostraren el seu interès en mantenir el seu compromís de responsabilitat social corporativa amb l'entitat i agrairen la tasca generosa i altruista de totes i tots els membres de l'ADS Barcelonès Nord, en la promoció incondicional de la donació de sang.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang volem posar èmfasi en iniciatives com aquesta, pel seu valor social i per la sensibilitat mostrada en favor de la donació i la millora de la salut de milers de persones.

    • TUSGSAL RENOVA EL COMPROMÍS AMB L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL BARCELONÈS NORD
Comparte