FESTA DE LES DELEGACIONS - BESCANÓ (GIRONÈS)

FESTA DE LES DELEGACIONS - BESCANÓ (GIRONÈS)

Feia més de tres anys que els membres de l’Associació de Donants de Sang de Girona no ens reuníem en un acte solidari, de germanor, amb les nostres famílies, per organitzar la Festa de les Delegacions, amb l'objectiu principal d'agrair a tothom el temps incondicional dedicat a l’ADS Girona.

Hem recuperat aquesta Festa amb un format renovat, pensant en que sigui una festa itinerant, per poder anar coneixent tot el territori. Enguany, el municipi amfitrió ha estat Bescanó (Gironès), on les seves delegades i delegats han preparat una caminada pels voltants del poble, acompanyats pels membres de Protecció Civil, als que des d’aquestes línies volem agrair la seva col·laboració.

En acabar, les voluntàries i voluntaris han preparat una boníssima arrossada, per llepar-se els dits! I per acabar la festa, hem gaudit de l’actuació del Mag Isaac Trias, tot passant una bona estona d’humor i il·lusió.

També volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Bescanó per les moltes facilitats que ens ha proporcionat, tot fent possible aquesta meravellosa diada.

Acomiadem la festa fins l’any vinent, que se celebrarà en un altre indret amb encant de les comarques gironines, i seguim amb les piles ben recarregades i amb molta empenta per continuar promovent la donació entre la ciutadania i assolint moltes més donacions de sang!

 

    • FESTA DE LES DELEGACIONS - BESCANÓ (GIRONÈS)
    • FESTA DE LES DELEGACIONS - BESCANÓ (GIRONÈS)
    • FESTA DE LES DELEGACIONS - BESCANÓ (GIRONÈS)
Comparte