L’ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE L’ANOIA FOU MOLT BEN REBUDA PER L’AJUNTAMENT DE MASQUEFA

L’ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE L’ANOIA FOU MOLT BEN REBUDA PER L’AJUNTAMENT DE MASQUEFA

El passat dimarts 20 de juliol, els representants de l’Associació de Donants de Sang de l'Anoia, Pepita Còdol Monsó, presidenta, Antoni Miranda Pallarès, secretari i la delegada de Masquefa, Lourdes Bosch Albertí, van ser molt ben rebuts per l’Alcalde de Masquefa, l’Il·lm. Sr. Xavier Boquete Saiz i per la Regidora d’Administració i Protocol, Hisenda, Salut Pública i Consum, Tecnologies de la Informació i Comunicació, Sra. Elena Fernàndez Fernàndez. 

Des de l’ADSA se’ls va comentar que Masquefa assoleix una excel·lent proporcionalitat entre el nombre d’habitants i les acaptes anuals. Els seus 150 donants de sang censats, en els deu darrers anys, han duplicat el nombre de donacions. L’any passat obtingueren 292 bosses de sang. La proposta plantejada d’erigir un monument als donants fou molt ben acollida i serà estudiada pels membres del Consistori Local, que han reconegut especialment la idoneïtat d'aquesta iniciativa. 

Se’ls va obsequiar amb el llibre “Monuments als Donants de Sang” editat per la Federació Catalana de Donants de Sang, que conté més de 100 obres escultòriques en homenatge als donants, repartides per tot el territori català. La creació de l’esmentada insígnia aniria a càrrec del propi consistori, en funció dels recursos de l’ens municipal, i s'ubicaria en el lloc més propici i concorregut.

També trobaren molt interessant la nova proposta de sensibilització de les donacions, que s’endegarà en el proper curs i anirà adreçada als centres escolars.

 

ADSA - Secretaria

  • L’ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE L’ANOIA FOU MOLT BEN REBUDA PER L’AJUNTAMENT DE MASQUEFA
Comparte