L’ADS ANOIA PROPOSA AL CONSISTORI DE SANTA MARGARIDA DE MONTBUI LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG

L’ADS ANOIA PROPOSA AL CONSISTORI DE SANTA MARGARIDA DE MONTBUI LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG

El passat dimarts 6 de juliol, representants de l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia (ADSA), presidits per la Sra. Pepita Còdol, foren rebuts a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui per l’Il·lm. Alcalde, Sr. Jesús Miguel Juárez, i la 1ª Tinent d’Alcalde, Regidora d’Acció Social, Igualtat, Educació, Solidaritat i Salut Pública, Sra. Coral Vázquez.

El motiu de la visita fou el de proposar al consistori la creació d’un element extern, de reconeixement per la gran labor altruista dels donants de sang del seu municipi, per tal que formi part del mobiliari urbà i sigui ubicat en el lloc que creguin més adient.

Obsequiaren a les autoritats amb el llibre “Monuments als donants de sang”, que ha promogut la Federació Catalana de Donants de Sang (FCDS), on s’hi exposen un centenar de monuments que han estat erigits, des del 1979, en diferents poblacions del nostre País.

El propòsit és el de retre homenatge, als ciutadans i ciutadanes que d’una manera altruista i solidària donen sang i a les entitats i organismes que hi col·laboren. Aquesta ensenya visible, sempre recordarà a la comunitat la necessitat de seguir creixent en aquesta vital labor que representa la donació de sang.

Les autoritats veieren molt positiva la proposta i manifestaren la voluntat d’estudiar-la conjuntament, amb tots els membres del consistori, per tal de poder-la fer efectiva.

 

Associació de Donants de Sang de l’Anoia - Secretaria

  • L’ADS ANOIA PROPOSA AL CONSISTORI DE SANTA MARGARIDA DE MONTBUI LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG
Comparte