TROBADA DE DELEGACIONS DEL GIRONÈS - PLA DE L'ESTANY - CIUTAT DE GIRONA

TROBADA DE DELEGACIONS DEL GIRONÈS, PLA DE L'ESTANY I CIUTAT DE GIRONA

El passat dissabte, dia 18 de març, celebràrem la Trobada de Delegacions de les Comarques del Gironès, el Pla de l'Estany i la Ciutat Girona, a Canet d'Adri (Gironès).

Els responsables de comarca, Sra. Lourdes Salinas, pel Gironès, Sra. Susanna Juanola, pel Pla de l'Estany, i Sr. Joan Fernández, per Ciutat de Girona, ens varen donar la benvinguda a la xerrada.

El vicepresident de l'Associació de Donants de Sang de Girona mostrà les estadístiques de l'últim any i posteriorment donà pas al Sr. Alfred Mingo, director del Banc de Sang a Girona, i a la promotora de zona, Sra. Mireia Blanco, que explicà informació de gran utilitat per facilitar la tasca de voluntariat a les delegades i delegats.

Seguidament, s'entregà un record a les persones que per alguna raó ja no continuen a l'ADS Girona. - En acabar ens dirigírem al municipi de Cartellà, on vam visitar El Pessebre de Can Roseta, un lloc únic i molt agradable.

Des d'aquestes línies volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Sant Gregori, per facilitar-nos la visita de Can Roseta, i a l'Ajuntament de Canet d'Adri per les facilitats proporcionades durant tota la jornada. - La diada va finalitzar amb la congregació de totes i tots els assistents en un dinar de germanor.

    • TROBADA DE DELEGACIONS DEL GIRONÈS - PLA DE L'ESTANY - CIUTAT DE GIRONA
    • TROBADA DE DELEGACIONS DEL GIRONÈS - PLA DE L'ESTANY - CIUTAT DE GIRONA
    • TROBADA DE DELEGACIONS DEL GIRONÈS - PLA DE L'ESTANY - CIUTAT DE GIRONA
Comparteix