Marc Ibars, Membre Honorari d'AVIS Pellezzano

Marc Ibars, Membre Honorari d'AVIS Pellezzano

El president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Marc Ibars Badia, ha rebut la màxima distinció que atorga la secció d'AVIS Pellezzano (Associació Italiana de Voluntaris de la Sang), convertint-se en membre honorari de l'entitat.

Pellezzano és un municipi de la província de Salern, a la regió de Campània.

El Sr. Donato Landi, soci d'honor d'AVIS Pellezzano, fou qui proposà l'atorgament d'aquesta distinció al Sr. Ibars, amb el vist i plau d'AVIS Itàlia, que s'encarregarà de difondre la notícia a través de les seves seus, arreu de les 106 províncies italianes.

El president de la Federació Catalana de Donants de Sang manté una entranyable relació de més de 30 anys amb les Federacions d'Itàlia, havent intercanviat infinitat d'experiències, congressos i projectes, relacionats amb la promoció de la donació de sang a les regions europees i el foment dels hàbits cívics i saludables entre els joves.

L'any passat, degut a la pandèmia, el Sr. Ibars no va poder viatjar a Itàlia per assistir a les Jornades de Convivència organitzades per AVIS. - Però tan bon punt puguin restablir-se i normalitzar-se els desplaçaments, el president de la Federació Catalana de Donants de Sang reprendrà el contacte directe amb l'organització italiana, agraint-los personalment la distinció atorgada.

Serveixin aquestes línies per encoratjar als joves i als nous donants de sang a involucrar-se en activitats que millorin la salut i la qualitat de vida d'aquelles persones que -per una o altra raó- necessiten el nostre suport altruista i voluntari. - Pensant així, com ho segueix fent el Sr. Ibars en tots els camins que obrim i en totes les llavors que sembrem, farem del nostre món un lloc més humà... i més generós.

  • Marc Ibars, Membre Honorari d'AVIS Pellezzano
  • Marc Ibars, Membre Honorari d'AVIS Pellezzano
  • Marc Ibars, Membre Honorari d'AVIS Pellezzano
Comparteix