JUNTA DIRECTIVA DE LA FEDERACIÓ

JUNTA DIRECTIVA DE LA FEDERACIÓ

El passat dissabte, dia 13 de febrer, tingué lloc la 5a Junta Directiva Virtual de la Federació Catalana de Donants de Sang.

Després de la benvinguda i dels comentaris inicials del secretari, Sr. Josep Tomàs, s'aprovà l'acta anterior i es donà la paraula al president, Sr. Marc Ibars, que feu un resum de les estadístiques de l'any passat, de la Marató de Donants de Sang de Catalunya, de les Campanyes Especials realitzades, de les Cartes que s'envien a delegades i delegats, del nou grup de treball de Xarxes Socials, dels canvis produïts en diverses associacions (modificacions de Juntes Directives, activitats realitzades, etc.), del Dia Mundial del Donant de Sang (2021), del Conveni i la Col·laboració amb Creu Roja Catalunya, entre d'altres temes organitzatius importants.

També s'aprovà l'informe del tresorer, Sr. Enric Quer, i s'obrí un torn de paraules per plasmar les tasques realitzades des del grup de treball de Xarxes Socials de la Federació, que a partir d'enguany s'encarregarà de dur a terme el mandat de la Junta Directiva de la Federació en matèria de noves tecnologies i xarxes socials. 

Per acabar, es posà èmfasi en la creació d'un llibret informatiu que serveixi de guia a totes les Associacions de Donants de Sang i als respectius delegats/des, perquè puguin resoldre dubtes organitzatius i tinguin una eina de consulta senzilla i útil.

  • JUNTA DIRECTIVA DE LA FEDERACIÓ
  • JUNTA DIRECTIVA DE LA FEDERACIÓ
  • JUNTA DIRECTIVA DE LA FEDERACIÓ
Comparteix