L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL MARESME SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ DE MONTALT

L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL MARESME SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB L'AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ DE MONTALT

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la delegació local de l’Associació de Donants de Sang del Maresme van signar el passat dilluns, 25 de març, un acord de col·laboració per tal de promoure la celebració de campanyes de donació de sang al municipi i la difusió d’actes i activitats dirigides a la població en general per tal de conscienciar de la necessitat de donar sang.

L’acord tindrà una vigència de 4 anys i preveu entre d’altres, la cessió puntual per part de l’Ajuntament d’un espai i mobiliari per a la realització de les campanyes de sang, així com de l’esmorzar que s’ofereix als donants.

Aquest conveni és la formalització d’una col·laboració que ja existeix des de fa temps a nivell local. Ha estat signat per l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Sr. Javier Sandoval Carrillo, i el Sr. Evarist March Montoliu, president de la Delegació Local de l’Associació de Donants de Sang del Maresme, que va estar acompanyat pel Sr. Joaquim Buch Puig, membre de la seva junta.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang ens enorgullim de la sensibilitat que minicipis com Sant Vicenç de Montalt transmeten als seus conciutadans, facilitant al màxim la col·laboració veïnal i promovent l'altruisme i la generositat.

* Enllaç notícia: AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ DE MONTALT

  • imatge 1
  • imatge 2
Comparteix