INAUGURACIÓ D'UN NOU MONUMENT A RIUDELLOTS DE LA SELVA

INAUGURACIÓ D'UN NOU MONUMENT A RIUDELLOTS DE LA SELVA

El passat dissabte, 12 de novembre de 2016, a les 16.30 h, a la plaça de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, inauguràrem el Monument als Donants de Sang d'aquest bonic municipi selvatà.

A l'esdeveniment van assistir-hi delegats i caps de comarca de les poblacions veïnes, membres de la Junta Rectora de l’Associació de Donants de Sang de Girona, regidors del consistori municipal, l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Sra. Montserrat Roura i Massaneda, el president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Sr. Marc Ibars i Badia i un bon nombre d’habitants de Riudellots.

Va ser un acte molt emotiu, en record a Emili Pujolar, delegat de Riudellots i un dels impulsors d’aquest monument, obra de l'artista Pere Romagós.

Amb aquesta celebració, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva reté un just reconeixement social als donants de sang i posteriorment, a càrrec del doctor Joan Profitós, s'oferí una xerrada La utilització de la sang a través del temps” i un refrigeri a tots els assistents.

Per molts anys puguem admirar-lo i explicar-ne el significat, a familiars, amics i veïns!
@FCDSang

  • imatge 1
Comparteix