HOMENATGE ALS DONANTS DE SANG DE SANTA COLOMA DE GRAMENET

HOMENATGE ALS DONANTS DE SANG DE SANTA COLOMA DE GRAMENET

El passat dimarts, a Santa Coloma de Gramenet, se celebrà un acte especial en Homenatge als donants de sang d'aquesta ciutat, al qual participaren més de 200 persones.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang volem felicitar als membres de l'Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord, pel seu treball i esforç diari, gràcies a la tenacitat i la perseverança de totes i tots els seus membres; que possibiliten la promoció de la donació de sang arreu de la comarca.

A l'acte també hi assistí l'alcaldessa de Santa Coloma, Sra. Núria Parlon, la qual dedicà unes boniques paraules als representants de l'Associació: vull agraïr la tasca altruista que realitzen persones com el Manolo Nogales i tota la Junta de l'Associació de Donants de Sang del Barcelonès Nord. I la solidaritat i compromís de la nostra ciutat que amb cada donació fa un regal de vida. En els darrers anys, hem doblat les donacions al nostre municipi.

Aquests petits gests són els que ens mostren una bona simbiosi entre l'associacionisme local i els consistoris municipals, per tal de facilitar una millor connexió i assolir l'èxit del nostre projecte: Salvar Vides!

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
Comparteix