1a MARATÓ DE DONANTS DE PLASMA DE CATALUNYA!

1a MARATÓ DE DONANTS DE PLASMA DE CATALUNYA!

El passat dissabte, a la sala El Torín d'Olot, se celebrà la 1a Marató de Donació de Plasma de Catalunya.

Des de 2/4 de 10h del matí fins a les 9h del vespre, amb una aturada tècnica de 2 hores al migdia (per reposar forces i dinar), s'assoliren 89 donacions (i 3 oferiments, de persones que en aquell moment no varen poder donar sang).

Amb un desplegament de 10 màquines de plasmafèresi en funcionament (i una de reserva), totes estigueren cobertes -sense parar- durant la jornada de donacions.

Molts participants donaren sang en la modalitat de plasmafèresi per primera vegada i també s'elaborà un llistat de donants de reserva; per si n'hagués fallat algun.

Els delegats d'Olot, membres de l'Associació de Donants de Sang de Girona, hi estigueren presents durant tot el dia atenent als donants i oferint-los ser socis/col·laboradors de l'Associació.

** Durant la tarda de dissabte, l'Associació de Donants de Sang de Girona celebrà la Trobada de Delegats/des de l'Alt Empordà, a Figueres, amb l'assistència de més de 100 delegats. I també el passat diumenge, una representació de la mateixa associació assistí a l'Assemblea General de la Catalunya Nord (els nostres homòlegs i companys/es francesos).

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
Comparteix