3a Edició de l'Escola Formativa de la Federació Catalana de Donants de Sang

3a Edició de l'Escola Formativa de la Federació Catalana de Donants de Sang

Després d'uns anys sense poder organitzar l'Escola Formativa de la Federació, ens fa molta il·lusió poder reprendre les activitats grupals que abasten i uneixen a tot el territori associatiu, de la mà de la 3a Escola Formativa FCDS (2022).

El dissabte dia 15 d'octubre, Tortosa, la capital de les Terres de l’Ebre, serà la protagonista d’aquesta tercera edició, titulada "Connectats per la Sang".

L'objectiu principal d'aquesta Escola Formativa, a més de transmetre valors i coneixements relacionats amb la donació de sang i el civisme que comporta el gest de donar, no és altre que motivar a les delegades i delegats de les 35 Associacions de Donants de Sang d'arreu de Catalunya per refermar allò positiu i il·lusionant que ens uneix a totes i tots: salvar vides i millorar la salut de milers de persones.

A més, l'oferta de tallers s'ha ampliat a cinc:

-Plasma (A); Xarxes Socials (B); Web FCDS i Imatge Corporativa (C); Com adreçar-se a les Institucions, Entitats i Escoles (D); i Organització Interna (E).

Un cop acabats els tallers teòric-pràctics, hem organitzat un dinar de germanor per a totes les delegades i delegats d'Associacions de Donants de Sang de Catalunya que participin a l'Escola, i una Visita Guiada pels llocs més emblemàtics de la ciutat.

Des d'aquestes línies volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Tortosa per la predisposició incondicional a l'hora de cedir-nos els espais i oferir-nos la possibilitat de mostrar la ciutat a tots els participants de l'Escola, com també a l'Associació de Donants de Sang del Baix Ebre, que enguany és l'amfitriona d'aquesta 3a edició.

    • 3a Edició de l'Escola Formativa de la Federació Catalana de Donants de Sang
    • 3a Edició de l'Escola Formativa de la Federació Catalana de Donants de Sang
Comparteix