Trobada de delegades i delegats del Baix Empordà

Trobada de delegades i delegats del Baix Empordà

El passat dissabte 25 de setembre, a Sant Feliu de Guíxols, més d’una vintena de delegades i delegats assistiren a la trobada de delegats de la comarca del Baix Empordà. - Degut a la pandèmia, enguany hem hagut de modificar les dates per poder-les adaptar (tant en nombre d’assistents com pel que fa a altres mesures de seguretat).

Amb un dia esplèndid i radiant, vàrem començar la jornada fent una visita cultural al museu d'història de la vila, lloc on prèviament ens va rebre l'alcalde, Sr. Carles Motas i López.

Després d'una molt interessant visita guiada amb la responsable del Museu, Sra. Sílvia Alemany i la seva ajudant la Sra. Elena Vicens, ens mostraren un recorregut per la història de Sant Feliu de Guíxols. També vam poder accedir a l'espai Carmen Thyssen, on gaudírem de l'exposició Univers Guinovart, tot descobrint infinitat d’obres del cèlebre artista, que evoquen a la descoberta i al contacte amb la natura.

En acabar les visites, ens reunírem amb el president de l'Associació de Donants de Sang de Girona, Sr. Jordi Segura, per iniciar la trobada i agrair als delegats i delegades la bona feina que fan cada dia. - A més, aprofità per exposar diversos temes relacionats amb la donació de sang, sobretot en temps de pandèmia, i les noves formes d’interactuar i promoure la donació de sang.

Posteriorment, les responsables de comarca, Sres. Lluïsa Capella i Anna Maria Carreño, van fer un reconeixement als delegats/des que per edat o per altres causes han deixat les seves funcions a l’entitat.

El Sr. Marc Ibars, president de la Federació Catalana de Donants de Sang, va explicar que des de la FCDS ja s'han traduït els tres Contes editats per la Federació, per poder-los regalar a Escoles, Biblioteques, Jornades d’Extracció, etc. – Aquests contes són: La Geganta de la Sang, El Pardalet Ferit i les Gotes Viatgeres (més avall trobareu l'enllaç per poder-los veure i descarregar). – En total, amb la difusió que se n’ha fet fins al moment, s’han repartit més de 40.000 Contes arreu de Catalunya.

En acabar, les delegades van oferir una bossa-obsequi, amb els tres Contes (en una funda realitzada expressament per posar-hi el Conte en català, anglès i castellà) a més d’un altre obsequi, de part de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a totes i tots els delegats de la comarca.

Així va concloure una nova jornada presencial, on és reforcen llaços i lligams entre les delegades i delegats de la comarca del Baix Empordà.

  • Trobada de delegades i delegats del Baix Empordà
  • Trobada de delegades i delegats del Baix Empordà
  • Trobada de delegades i delegats del Baix Empordà
Comparteix