EL CONSISTORI DE LA LLACUNA, ESCOLTA LA PROPOSTA DE L’ADS ANOIA PER LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG

EL CONSISTORI DE LA LLACUNA ESCOLTÀ LA PROPOSTA DE L’ADS ANOIA PER LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG

El passat dijous 8 de juliol, una comissió de l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia (ADSA), formada per la presidenta Sra. Pepita Còdol, el secretari Antoni Miranda junt amb les delegades locals Cristina Poch i Irene Saumell, foren rebudes a l’Ajuntament de La Llacuna per l’ Il·lm. Alcalde, Sr. Josep Parera i el Sr. Josep Martí, Regidor de Sanitat, Serveis, Vies Públiques, Locals i Medi Ambient.

El motiu de la visita fou el de proposar al consistori la creació d’un element extern, per homenatjar els donants de sang del seu municipi, que formi part del mobiliari urbà i estigui ubicat en el lloc que creguin més escaient.

Obsequiaren a les autoritats amb el llibre “Monuments als donants de sang”, que ha promogut la Federació Catalana de Donants de Sang (FCDS), on s’hi detallen més d'un centenar de monuments que han estat erigits, des del 1979, en diferents poblacions del nostre País. En aquest sentit, la Federació és una de les entitats socials que més promou l'art escultòric a Catalunya, contribuint així a l'enriquiment del nostre patrimoni cultural i humà.

Amb aquest signe extern es pretén retre homenatge als vilatans i vilatanes, que d’una manera altruista i solidària donen sang i a les entitats i organismes col·laboradors, fent-nos memòria a la vegada, de la necessitat vital i assídua de la donació de sang.

El Sr. Alcalde valorà molt positivament la proposta i demanà a les delegades que estudiessin la imatge més idònia, indicant la ubicació més adient, per poder-ho consensuar amb els companys i companyes del consistori.

 

Associació de Donants de Sang de l’Anoia - Secretaria

  • EL CONSISTORI DE LA LLACUNA, ESCOLTA LA PROPOSTA DE L’ADS ANOIA PER LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG
Comparteix