MÉS D'11.000 GRÀCIES! A TOTES I TOTS ELS VOLUNTARIS QUE HEU FET POSSIBLE LA MARATÓ DE DONANTS DE SANG 2.0 DE CATALUNYA!

MÉS D'11.000 GRÀCIES! A TOTES I TOTS ELS VOLUNTARIS QUE HEU FET POSSIBLE LA MARATÓ DE DONANTS DE SANG 2.0 DE CATALUNYA!

Passats uns dies des de la finalització de la 4a edició de la Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya, havent celebrat amb il·lusió i molta alegria el gran resultat obtingut (més d'11.500 donacions), és hora de reflexionar i valorar l'èxit d'aquesta iniciativa del Banc de Sang i Teixits; que ja s'ha consolidat com el major esdeveniment -pel que fa a la movilització de mitjans humans i tècnics- en relació a la donació de sang al nostre país.

Com molt bé va esmentar l'Hble. Conseller de Salut, Sr. Antoni Comín, durant la inauguració de la Marató 2.0, sense els delegats i les delegades -voluntaris incondicionals desplegats arreu del territori- seria impossible arribar a teixir una xarxa com la que forma la Federació Catalana de Donants de Sang.

És per això, i per la tasca generosa -d'activitat incessant- de les Associacions de Donants de Sang de Catalunya, que les felicitacions adreçades a cadascuna d'aquestes persones hem de fer-les extensives a tots els municipis i indrets on hi ha algun dels nostres més de 900 representants de la @FCDSang.

A totes i tots ells, en nom del Banc de Sang i Teixits i de la Federació, els enviem el més sincer agraïment.

** Carta: Agraïment Director General - Banc de Sang i Teixits
** Carta: Agraïment President - Federació Catalana de Donants de Sang
** Nota de Premsa - Banc de Sang i Teixits

  • imatge 1
Comparteix