JA TENIM GUANYADOR DEL CONCURS SPOT TV!

JA TENIM GUANYADOR DEL CONCURS SPOT TV!

El Jurat del Concurs SPOT TV, composat per la Junta Directiva de la Federació Catalana de Donants de Sang, ha decidit atorgar el primer premi del concurs al vídeo presentat per en Rodrigo Herrera.

En consonància amb les bases del concurs, el vídeo presenta la donació de sang com a un hàbit saludable, tot mostrant d'altres aspectes a tenir en compte per la cura de la salut.

La Junta Directiva vol felicitar en Rodrigo Herrera i al seu equip, així com a totes les persones que ens han enviat propostes en els darrers mesos.

Agraïm també a les escoles de cinema i arts audiovisuals la difusió del concurs i la col·laboració amb la Federació Catalana de Donants de Sang per fer arribar la convocatòria als estudiants i al públic en general.

La tasca de la Federació Catalana de Donants de Sang i les Associacions que la conformen se centra en la realització de campanyes de difusió de la donació de sang, com també en l'assoliment d'elements pedagògics per tal de fer arribar a la ciutadania la necessitat de donar sang.

De ben segur que aquest vídeo i els vídeos finalistes ens ajudaran a fer arribar el nostre missatge arreu, també als vostres televisors, tablets i mòbils. Podeu contribuir compartint el vídeo!

  • imatge 1
Comparteix