DARRERA TROBADA DE DELEGATS A CALELLA DE PALAFRUGELL

DARRERA TROBADA DE DELEGATS A CALELLA DE PALAFRUGELL

El passat diumenge, 24 de març, vàrem asstir a la trobada del Baix Empòrdà; a Calella de Palafrugell.

En aquesta ocasió va estar presidida pel nostre president Sr. Marc Ibars, el tinent d’alcalde, el Sr. Albert Gòmez, i a més, vam comptar amb la presència de les regidores de Benestar Social, Sra. Roser Massaguer i la regidora de joventut, Sra. Marta Baserba.

Las amfitriones d'aquesta edició -caps de comarca- foren: Sra. Lluïsa Capella i Sra. Anna Maria Carreño.

Passada la inauguració, escoltàrem un resum de les dades comarcals. I tot seguit, la Dra. Anna Millan, directora mèdica del BST a Girona, ens oferí una xerrada molt instructiva; a més d'exposar-nos les dades de l’últim exercici, facilitades per la tècnica de promoció, Sra. Cristina Valverde.

En acabar, vàrem obrir torn de paraula, amb molta participació per part dels més de 40 assitents a l’acte; comentant temes i dubtes a nivell comarcal.

Posteriorment, tant per part de l’Ajuntament com del Banc de Sang i Teixits es repartiren uns obsequis, en record d'aquesta trobada.

Amb aquesta, tanquem la 37a edició de les Trobades de Delegats/des de l'Associació de Donants de Sang de Girona.

Enguany, volem palesar que hem recorregut les comarques gironines, sempre envoltats de bona gent, amb ganes d'ajudar i solidaritzar-se amb la nostra causa.

Volem agrair als Ajuntaments i Consells Comarcals les facilitats per dur a terme aquestes activitats, i també agraïm de tot cor als organitzadors de cadascuna de les trobades i a tots els i les delegades; per acompanyar-nos i fer-nos gaudir cada moment; i desitgem que l'any vinent comptem amb tots ells i tan de bo, amb més incorporacions de nous delegats, als quals contagiem l'esperit solidari que ens mou.

* Enllaç a les fotografies: TROBADA - DELEGATS

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
  • imatge 5
  • imatge 6
Comparteix