AQUEST NADAL, COMPARTEIX AMB TOTHOM EL CONTE DE LA GEGANTA DE LA SANG

AQUEST NADAL, COMPARTEIX AMB TOTHOM EL CONTE DE LA GEGANTA DE LA SANG

Enguany, amb la col·laboració desinteressada de Ràdio Trinitat Vella (actualment, RÀDIO TRINIJOVE), l'actriu Mercè Sampietro i l'actor Lluís Soler, hem volgut fer un pas més enllà i elaborar dos enregistraments en AUDIO, del Conte de la Geganta de la Sang.

Ràdio Trinitat Vella (Fundació Trinijove, de Barcelona) és tot un referent pel que fa a les radios taller, oferint oportunitats a joves i entitats per tal de que participin del seu espai radiofònic; fent programes propis, compartits o bé com a convidats. Actualment hi ha uns 60 voluntari@s que realitzen els seus programes en directe, i molts altres participants de projectes ben diversos, que utilitzen la ràdio com a eina d’integració social.

** Des d'aquestes línies volem donar les gràcies a tot el personal de Ràdio Trinijove, a la Núria Ruiz (locutora encarregada de gravar les veus), i també -ben especialment- a les dues persones que més s'han esmerçat (humana i professionalment) en aquest projecte:

** Descarrega't la veu femenina: MERCÈ SAMPIETRO
** Descarrega't la veu masculina: LLUÍS SOLER

Fa uns anys, des de la Federació Catalana de Donants de Sang, amb el suport de la Diputació de Lleida i l'impuls de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell, creàrem la Geganta de la Sang; per tal d'homenatjar a totes les persones que, d'una o altra manera, fomenten i transmeten el nostre missatge, captant donants i voluntaris capaços de salvar vides.

Aquesta Geganta, anomenada Angeleta (de 3,25m d'alçada), des dels inicis ja comptà amb l'esforç i la implicació de persones d'arreu del territori català; doncs fou concebuda -en cartró pedra- al municipi de Navata (l'Alt Empordà, Girona), però realment la seva història vital transcorregué a Anglesola (l'Urgell, Lleida).

** Esperem que, en aquestes dates tan assenyalades, entreu a la pàgina web de la @FCDSang (www.donantsdesang.cat) a través dels vostres dispositius mòbils i us descarregueu els contes (clicant a sobre dels enllaços; Mercè o bé Lluís), tot passant-los als vostres contactes a través de la xarxa; amics/gues, companys/es, familiars...

El Nadal, en definitiva, també és això: compartir experiències, estimar, regalar solidaritat, estendre els braços... i donar sang.

Bones Festes!
@FCDSang

** Altres enllaços:
Taller Ventura & Hosta
Fal·lera Gegantera de Tàrrega - Bateig de la Geganta de la Sang
Conte La Geganta de la Sang en PDF
Notícia de la Presentació inicial del Conte

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
  • imatge 5
  • imatge 6
  • imatge 7
  • imatge 8
Comparteix