1a ESCOLA DE FORMACIÓ DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

1a ESCOLA DE FORMACIÓ DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

Gairebé 100 delegades i delegats en actiu, d'Associacions de Donants d'arreu de Catalunya (els quals representen més de 40 municipis del territori), s'han inscrit a la 1a Escola de Formació de la Federació Catalana de Donants de Sang.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang hem preparat la 1a Escola de Formació, per tal de reunir-nos novament amb les delegades i delegats d’aquelles Associacions que vulguin participar-hi i compartir l’experiència.

Un dels motius principals d’aquesta trobada és el foment de la participació i l’agermanament entre Associacions de Donants, unificant coneixements i sistemes d’actuació, formant-nos plegats i aprofundint en qüestions bàsiques de procediment organitzatiu -com també en temes d’actualitat, relacionats amb la donació de sang i els seus components-.

En aquest sentit, tot recollint algunes de les propostes rebudes després del Dia Mundial del Donant, hem cregut oportú destinar la tarda a fer dues visites guiades. Així, a l'ensems, promourem la interacció entre Associacions i Federació, tot trepitjant territori i fent cultura; també a través de les tradicions i els bonics indrets que podrem conèixer.

Les delegades i delegats de qualsevulla Associació poden inscriure-s'hi directament Online, a través d'un enllaç que hem fet arribar per correu electrònic a totes les entitats federades.

Els tallers estan dividits en 3 temàtiques, de les quals cada participant n'ha d’escollir una (Plasma, Anem a l'Escola, Com ens Organitzem?).

Esperem poder retrobar-nos altre cop, amb molta il·lusió i les energies ben a punt per iniciar també el nostre curs particular... i així poder materialitzar tots els objectius que ens anem proposant, durant l’any.

Ganes, Temps i Experiència!

* Enllaç a la Informació de l'Escola: 1a ESCOLA DE FORMACIÓ @FCDS

  • imatge 1
Comparteix